Sistemi za praćenje vozila sve povoljniji i lakši za korišćenje

Izvor: eKapija

„Almaks Security Systems“ nudi široki spektar GPS uređaja i periferija vrhunskog kvaliteta za praćenje svih vrsta vozila, kao i „Fleet menadžment sistem“. Između ostalih uređaja, „Almaks“ ugrađuje i „Starcom“ sisteme za zaštitu vozila, koje je nemački „Porsche“ odabrao kao najbolji u klasi.

Zahvaljujući širokoj mreži servisnih centara sa kojima „Almaks“ sarađuje, kao i saradnji sa generalnim uvoznicima vozila za ugradnju u nova vozila – montaža i servisiranje je brzo i efikasno.

Zaštita vozila od krađe kao i integrisan alarmni sistem je jedna od stvari u kojoj se „Almaks“ specijalizovao. To potvrđuje veliki broj kompanija i institucija sa kojima „Almaks“ sarađuje. Neke od njih su: „NIS Transport“, Ministarstvo finansija, Ministarsvo privrede, Narodna Banka Srbije, „Klacska Jugoslavija“, Zdravstveni centar Aranđelovac, „Ikea“ Beograd, „Auto Centar Brajić“, Planet bike“, „Jurošević Transport“, „Bekament“.

Transportne kompanije se uveliko opredeljuju za korišćenje „Fleet menadžment sistema“, od osnovnog „Fleet“ paketa pa do najnaprednijeg koji podržava niz dodatnih periferija, koje omogućavaju praćenje i izveštavanje sledećih parametara: temperatura motora i kargo prostora, broj obrtaja motora, nivo i potrošnja goriva, učinak radnih mašina, detekcija otvaranja poklopca na rezervoaru i identifikacija vozača.

Dostupnost svih ovih informacija vodi ka sigurnoj optimizaciji raspoloživih sredstava kroz uštedu potrošnje goriva, smanjenje broja radnih sati radnika i kontrolu resursa, kažu u kompaniji „Almaks Security Systems“. Iz kompanije dodaju da je stručna podrška „Almaksovog“ GPS tima na raspolagajnu svim korisnicima svakim radnim danom od 8 do 21 sati i subotom od 8 do 14 časova.

Naši Klijenti

1000+ koristi naš GPS sistem

Ikea Beograd
PlanetBike
Bekament
Klachka
Starcom
NIS Transport
NBS
KIA Motors

Treba Vam naša ponuda?

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.