263-MUP Srbije_1864_1000x1000 GPS praćenje vozila mnogi vezuju za Zakon o saobraćaju. Međutim, satelitsko praćenje je zapravo jedan od sistema tehničke zaštite koji je obuhvaćen Zakonom o privatnom obezbeđenju.
U te sisteme još spadaju:

• video-obezbeđenje,
• kontrola pristupa,
• sistemi za protivprovalnu, protivprepadnu i elektrohemijsku zaštitu

Zakon o privatnom obezbeđenju doneo je velike promene, a možda i najvažnija jeste obaveza za sve kompanije koje se bave montažom i ugradnjom nekog od sistema tehničke zaštite kao što je GPS satelitsko praćenje vozila da im je od strane Ministarstva unutrašnjih poslova izdata licenca.
Zakon je predvideo rigorozne kazne za preduzeća koja se bave ugradnjom i održavanjem sistema za globalno pozicioniranje vozila (GPS praćenje), a kojima nije izdata licenca. U slučaju najtežih prekršaja može čak doći do zabrane obavljanja delatnosti.
Zakon je, podsećamo takođe predvideo kazne od 100.000 do čak 1.000.000 dinara za preduzeća koja su za ugradnju i održavanje opreme angažovale kompaniju koja nema licencu.
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Almaks Security Systems ispunjava sve zakonske obaveze. Posedujemo neophodnu licencu za ugradnju i održavanje uređaja za satelitsko praćenje vozila, a i zavedeni smo pod odgovarajućom šifrom delatnosti u Agenciji za privredne registre, što je takođe uslov za bavljenje poslovima iz ove delatnosti.
Činjenica da na tržištu više od 25 godina poslujemo kao lideri, te da naš tim broji 40 visoko kvalifikovanih stručnjaka, garantuje Vam potpuno pouzdanu, bezbednu i profesionalnu saradnju sa Almaksom.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.