Portabl GPS uređaj – praktičan, efikasan i ekonomičan!

Upotreba GPS uređaja za praćenje postala je od ključne važnosti za uspešno  poslovanje svake kompanije koja se bavi transportom (od putničkog i teretnog programa, preko radnih i poljoprivrednih mašina do plovila) ili poseduje sopstveni vozni park. Osim standardnog GPS uređaja koje stručno lice postavlja ispod komandne table vozila i pušta u rad, u ponudi kompanije Almaks nalazi se i nešto drugačiji uređaj za praćenje, koji je trenutno vrlo popularan u svetu.

Jednostvna ugradnja, bez troškova

Reč je o portabl GPS uređaju koji se postavlja na upaljač za cigarete u vozilu, a za čije ugrađivanje nije potrebna pomoć stručnog lica. Po funkcijama, kvalitetu i vrsti informacija koje pruža, a koje podrazumevaju praćenje kretanja, brzine, putanje, zaustavljanja rada motora itd, ovaj uređaj se ne razlikuje od Basic GPS sistema koji je u ponudi Almaksa.

Ugradnja portabl GPS uređaja u vozilo – bilo da je reč o putničkom, kamionu, različitim radnim mašinama, vrlo je laka. Uređaj se jednostavno priključi na mesto gde je fabrički postavljen upaljač za cigarete. Prednost portabl GPS uređaja jeste što može da ga instalira svako, ne postoje troškovi ugradnje i aktivacija je jednostavna.

2 u1: uređaj za praćenje i punjač za telefon

Osim što ne iziskuje troškove ugradnje, dobra strana portabl GPS uređaja jeste i u tome što se, kako sam naziv sugeriše, može prenositi iz vozila u vozilo. Korisnik sam odlučuje koje transportno sredstvo i kada će pratiti. Unutar uređaja nalazi se SIM kartica koja je povezana sa sofverom i preko koje se šalju i arhiviraju traženi podaci. Portabl GPS ima internu bateriju koja traje dva sata, a u slučaju da se uređaj izvadi iz upaljača, šalje se signal da je došlo do prekida napajanja.

fill_charge

Portabl GPS fizički izgleda kao punjač mobilnih telefona sa dva USB porta za punjenje, a što je, osim praćenja, još jedna funkcija koju poseduje. Budući da izgleda kao „bezazleni“ punjač telefona, uređaj ne izaziva sumnju kod vozača da se vozilo i njegov rad prate. Na taj način se sprečava korišćenje službenih vozila u privatne svrhe. Portabl GPS uređaj je praktično rešenje i u slučajevima kada zaposleni koristi privatno vozilo za obavljanje službenih dužnosti. Na početku radnog vremena zaposleni jednostavno uključi uređaj u upaljač, a po završetku smene ga ukloni.

I još nešto, poklonite vašim vozačima  „punjač“  u vozilu, kamionu, traktoru, da mogu puniti svoje telefone za vreme vožnje, oni će biti prezadovoljni poklonom, a vi ćete imati kontrolu nad vašom imovinom!

Naši Klijenti

1000+ koristi naš GPS sistem

Ikea Beograd
PlanetBike
Bekament
Klachka
Starcom
NIS Transport
NBS
KIA Motors

Treba Vam naša ponuda?

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.