Personalno praćenje


Sonde za merenje gorivaEfektivan menadžment ljudskih resursa zahteva strogo kontrolisanje radnika kao i postavljanje procedura koja moraju da se poštuju. Naravno, sve u cilju uštede vremena i produktivnosti. Danas su vam više nego ikad potrebni precizni podaci o tome gde su vaši zaposleni, kako bi se prilagodilo korišćenje radnog vremena, tako da Almaks GPS nudi aplikaciju za praćenje zaposlenih.

Najvažniji deo ovog procesa je pronaći pravo rešenje za praćenje lokacije i vremena radnika. Pored ovoga, sistem omogućava i da se adekvatno napravi radni raspored za radnike i vozila.

Almaks GPS rešenje za evidenciju osoblja dozvoljava vam da optimizujete investicije i izbegnete nepotrebne novčane gubitke, tako što ćete moći da odredite lokaciju radnika i da adekvatno reagujete u slučaju da je došlo do zloupotrebe za vreme radnog vremena.

Sonde za merenje gorivaOsim praćenja zaposlenih pružamo usluge praćenja osoba, zasnovanih na IoT tehnologiji, u slučaju da se brinete o bezbednosti svojih bližnjih, dece ili starijih roditelja. GPS praćenje starijih osoba ili osoba sa specijalnim potrebama može da prestavlja razliku između života i smrti. Naš sistem može da vas spasi brige o nestanku vaših voljenih, kućnih ljubimaca ili vrednih predmeta.

Ovo rešenje je, za razliku od mnogih drugih analognih aplikacija, napravljeno da bude lako za kontolisanje i za zadavanje parametara. Zato Almaks GPS može tačno da vas obavesti kuda se kreću kola vaše supruge, kao i kako ona vozi dok je u saobaćaju. Isto tako vam može reći gde su vaši voljeni u svakom momentu.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.