Organizacija zaposlenih? Evo kako GPS praćenje pomaže u tome!

Organizacija zaposlenih kao izraz može da se iskoristi za nekoliko različitih segmenata koje GPS unapređuje kada je organizacija poslovanja u pitanju, ukoliko posedujete GPS praćenje.

Prvo i najvažnije, zaposleni su dosta iskreniji kada su vozila opremljena GPS uređajima za praćenje, jer korisnici usluge mogu da prate ponašanje vozača, periode zaustavljanja, brzinu vožnje, lokacije i još mnogo toga. Nema puno prostora za tajne.

Možete da registrujete kada su zaposleni potpuno efikasni, jer analitika daje uvid u to kako zaposleni organizuju svoje vreme.

Osim toga, GPS aplikacija za praćenje vozila je izuzetno koristan alat za obračun zarada i pružanje evidencije o radnim satima. Zaposleni mogu da prikazuju samo aktivno radno vreme, garantirajući vam da uvek znate gde se nalaze i šta se događa na terenu.

Više ne postoji potreba da koristite različite vrste kartica za identifikaciju, koje ne moraju nužno i da se koriste u svrhe za koje su namenjene. GPS sistem praćenja jednostavno kreira izveštaje i analitiku, tako da i na ovaj način objedinjuje sve alate koji su vam potrebni da imate uvid u razne segmente poslovanja.

Naši Klijenti

1000+ koristi naš GPS sistem

Ikea Beograd
PlanetBike
Bekament
Klachka
Starcom
NIS Transport
NBS
KIA Motors

Treba Vam naša ponuda?

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.