Najčešća pitanja korisnika

FAQ

Troškovi prenosa podataka s uređaja u vozilima su uključeni u cenu. Sav trošak prenosa podataka uključen je u mesečnu cenu korišćenja. Možete ugovoriti upotrebu ili samo u okviru teritorije Srbije(unutrašnji transport) ili u Srbiji i inostranstvu (međunarodni transport) zajedno. Cene su različite, ali u svim slučajevima uključuju troškove prenosa podataka.
Almaks GPS aplikacija je dostupna za Android mobilne uređaje kao i tablete.
Potencijalnim korisnicima odobravamo probno korišćenje sistema u periodu od 30 dana, kako biste se neposredno uverili u sve prednosti upotrebe sistema za upravljanje voznim parkom. U svakom trenutku vam je dostupan DEMO pristup u gornjem desnom uglu sajta, gde možete videti kako aplikacija izgleda. Pozivamo vas da nas pozovete kako bismo zajedno prošli kroz funkcije aplikacije i bolje vam je približili.
U mogućnosti smo ponuditi dva načina plaćanja, kupovinu uređaja i najam. Ukoliko želite da kupite uređaj, potrebno je platiti uređaj i ugradnju jednokratno, a mesečna naknada se obračunava svaki mesec i njen iznos zavisi od vrste usluge koja je dogovorena. U slučaju najma, ugovara se upotreba usluge na minimalno 24 meseca, a cena uređaja uključuje se u mesečne naknade. Ugradnja uređaja za praćenje se u slučaju najma uređaja obračunava jednokratno.
Uvid u status vozila u realnom vremenu na mapi i kroz izveštaje: prikaz trenutne lokacije i stanja vozila-pojedinačno ili svih u floti, smer kretanja , brzina, prekoračenje brzine, pređeni broj kilometara, udaljenost od zadate rute, vozilo na kontaktu, stanje akumulatora i mnoge druge.
Ne,ne postoji limitirani broj vozila.
To je advanced plus- napredni paket, koji omogućava praćenje broja obrtaja motora, kilometražu,položaj papučice gasa i nivo goriva sa bord računara i brojne druge parametre prema tipu vozila ili radne mašine.
Pored funkcija koje su obuhvaćene osnovnim paketom, ovaj paket obuhvata i sledeće dodatne funkcije: tri sonde ili tri senzora temperature, can- bus(nivo goriva, broj obrtaja motora, kolometraža, brzina sa bord računara), identifikaciju vozača, integrisani alarm(zaštita vozila, sms dojava za napad),poklopac rezervoara, kao i e-mail dojave koje su uključene u pretplatu.
Ugovor se sklapa na period od 12 meseci.
Ne. Paket koji podržava praćenje traženog parametra je advanced plus.
Da, imate kompletnu istoriju vozila sa svim parametrima, pojedinačno kao i za grupu vozila u zadatim intervalima.
Da, sistem Vam omogućava vođenje osnovne administracije po svakom vozilu, servisnih intervala (mali i veliki servisi), registracije, vođenje servisne knjige i troškova po vozilu i administrativno evidentiranje sipanja goriva po računima.
Da, Almaksovi instalateri su u mogućnosti da instalacije u vozila izvrše u prostorijama Almaksa kao i na lokaciji klijenta ili nekoj trećoj lokaciji po vašoj želji.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.