Naftna industrija


transport almaksPrevoz opasnih materija, sigurnost rukovanja kao i usaglašenost sa regulacijama koje nalaže naftna industrija, postaju sve komplikovaniji iz dana u dan, najviše zbog toga što bilo kakva ometanja u obavljanju procedure mogu da prekinu vaš posao i na više dana.

Almaks GPS vam pruža mogućnost da i na daljinu imate uvid u sve operacije, u toku trajanja transporta, i da možete blagovremeno da reagujete i u nepredviđenim okolnostima.

Najvažnije prednosti koje ostvarujete bi bile sledeće:

  • Jednostavno praćenje flote u realnom vremenu
  • Geozone i kreiranje ruta
  • Integracija sistema sa drugim platformama ili postojećim u kojima radite
  • Bezbednost vaše flote (kontrola pristupa, identifikacija vozača, kontrola vožnje…)
  • Izveštaji, analitika i notifikacije (SMS, email ili push notifikacije)

Naše GPS usluge omogućavaju da ostvarite potpuno kontrolu nad flotom u toku transporta, da jednostavno vršite monitoring i da preduzimate prave mere u pravom trenutku, sve to na način koji ne zahteva složenu procedure ili tehničke uslove.

Almaks GPS ima bogato iskustvo u ovoj branši i garantuje da ćete uvek biti upozoreni na vreme ako dođe do nekih ometanja u ispunjavanju poslovnih zaduženja ako senzori detektuju kritične podatke i ako dođe do zastoja u prevozu velikih cisterni. Almaks GPS takođe može pomoći da se uspostavi stabilna komunikacija sa vozačem i da se obezbedi momentalno reagovanje u kritičnim situacijama.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.