Praćenje vozila i robe

Kurirska služba

U poslovima koji su vezani za isporuku robe i terensku službu, najveći izazovi nisu samo precizno vreme isporuke, promene prioriteta, ispunjavanje zadatih obaveza određenih ugovorom, kao i čuvanje vredne imovine, već isto tako povećavanje učinka raspoloživih vozila.

Sa Almaks GPS sistemom za praćenje vozila možete imati kompletan uvid u realnom vremenu, tako možete znati kada je neko određeno vozilo napustilo vozni park, potvrdilo isporuku, dok pored toga možete pratiti nivo goriva u rezervoaru i koliko vas košta dok se vozilo ne kreće. Dobijate potpuni izveštaj o tome gde se vaša vozila nalaze, kako se koriste i održavaju, kao i momentalno obaveštavanje u slučaju zloupotrebe vozila, prekoračenja brzine i nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Glavne prednosti ove uslugu bi bile sledeće:

  • Praćenje u realnom vremenu
  • Analitika i izveštaji
  • Geozone i rute kretanja
  • Notifikacije (SMS, email ili push notifikacija)
  • Alarmi i upozorenja

Pored glavnih funkcija, važnu benefit predstavljaju senzori (senzor za gorivo, senzor za kontrolu temperature, senzor za kontrolu pristupa i otvaranje vrata, RFID čitač i senzor pokreta).

Ako želite da imate evidenciju o obavljenim poslovima ili da komunicirate direktno sa vozačem dok vozi, možete da nadogradite sistem periferijama koje to omogućavaju.

Pošaljite nam upit

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.