Komunalne usluge


transport almaksAlmaks GPS ima nekoliko telemetrijskih uređaja koji se savršeno uklapaju u naše rešenje i omogućavaju kreiranje izveštaja o istoriji kretanja, statusa i stanja vozila, koji su prikazani na lako razumljivom i primenljivom interfejsu.

Kada je u pitanju nepokretna i pokretna imovina, Almaks GPS sistem može da se kombinuje sa različitim dodatnim senzorima i telemetrijskim uređajima, koji omogućavaju monitoring sa daljine, kako građevinskih objekata, tako i pokretne mašinerije, kontejnera, električne opreme, na vrlo lak i jednostavan način.

Almaks GPS rešenje za praćenje imovine je idealno dizajniran za monitoring mašina i ostale opreme, kao i za ljude i vozila. Ovakav način praćenja imovine rešava ne samo logističke probleme, već i probleme sigurnosti kompanije, pa samim tim poboljšava i planiranje resursa.

Sistem satelitskog praćenja vozila je osmišljen da korišćenje autobusa u gradskom i prigradskom saobraćaju bude što efikasnije i ekonomičnije a bezbednost putnika podignuta na viši nivo. Sistem pruža mogućnost smanjenja troškova kroz kontrolu pređenih kilometara, kontrolu brzine kretanja autobusa, kontrolu otvaranja rezervoara za gorivo, kontrolu poštovanja zadate rute kretanja (autobuska linija), kontrolu poštovanja voznog reda . Sistem ima mogućnost identifikacije vozača korišćenjem RFID tehnologije na GPS uređajima za praćenje.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.