Kako da uz GPS praćenje smanjujete troškove a da uvećavate prihode

Kada razmišljaju o ugradnji GPS uređaja na svoja vozila, mnogi vlasnici najpre kreću od inicijalnih troškova što može da ih pokoleba da li je odluka da ugrade GPS sistem dobra ili ne. Zabrinuti su zbog troškova tehnologije i sistema praćenja, iako troškovi instalacije i kupovine mogu da budu i više nego prihvatljivi, a ova investicija u potpunosti opravdava svoju cenu.

Upravo na taj način treba i posmatrati ulaganje u GPS uređaje, kao na investiciju koja će dugoročno sebe da otplati. Ove četiri mogućnosti su načini kojima možete da utičete na svoje troškove i da upravljate njima, time što umanjujete troškove i povećava profit.

Poboljšan nadzor:Sigurno ulažete napore da zaposlite prave ljude za posao, ali ponekad čak i to u praksi može da bude nasuprot očekivanjima. Zaposleni mogu da koriste vozilo u svrhe koje nisu vezane za posao. Kada instalirate GPS praćenje, znate gde se nalaze vaša vozila, a to uključuje i procenu produktivnosti vaših zaposlenih. Ovo smanjuje troškove povezane sa izgubljenim vremenom i osigurava da se vaša vozila koriste samo u poslovne svrhe. Samo praćenje može da umanji i verovatnoću zloupotrebe službenih vozila.

Niže stope osiguranja:Kako uz GPS uređaj smanjujete rizike vaših vozila, na taj način se smanjuju i premije za osiguranje vozila. Često se dešava poslodavci snose odgovornost zato što zaposleni prouzrokuje nesreću prilikom korišćenja službenog vozila. Čak i da to nije bilo vezano za upotrebu vozila u poslovne svrhe. Isto tako umanjujete mogućnost da vam nastanu veliki gubici usled štete na imovini koja je uskladištena u vašim vozilima. Sve to u kombinaciji omogućava da osiguravajuća društva umanje stope po kojima plaćate premije za vozila.

Smanjujete rizik od krađe:Vozilo opremljeno GPS uređajima umanjuje rizik od krađe. Ukoliko do toga dođe, GPS prati lokaciju vozila i povećava šanse da vozilo u najkraćem roku bude pronađeno. Čak i ako upozoravate zaposlene da ne ostavljaju laptop računare u automobilima, ili druge vredne stvari, dešavaće se da zbog toga automobil bude meta krađe. Praćenje vozila smanjuje mogućnost gubitka imovine i bilo kakve druge zloupotrebe zbog ukradenog laptopa, u slučaju zloupotrebe informacija.

Praćenje tereta i pošiljki:Osim praćenja vozila i ljudi, možete da pratite i teret. Ako instalirate GPS praćenje na transportnim vozilima, veoma je lako informisati klijenta kada će njihova oprema, paketi, nameštaj ili druge vrste isporuka stići na njihovu adresu. Ovo odlično funkcioniše za kompanije koje se bave bilo kakvom vrstom transporta ili usluga koje podrazumevaju prevoz. Dobra komunikacija je od suštinskog značaja za odličnu uslugu klijenata, koja privlači i buduće klijente za vaše poslovanje. To omogućava rast i profit.

Ako ste zainteresovani za GPS uređaje za praćenje vaše poslovne flote i vozila, pozovite nas radi detaljnijih informacija o GPS tehnologijama i ponudi koju imamo. Naše konsultacije su besplatne a paketi koje nudimo korisnicima predstavljaju najpovoljniji odnos cene i kvaliteta.

Naši Klijenti

1000+ koristi naš GPS sistem

Ikea Beograd
PlanetBike
Bekament
Klachka
Starcom
NIS Transport
NBS
KIA Motors

Treba Vam naša ponuda?

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.