Kada je za biznis GPS praćenje savršen izbor

GPS praćenje vozila je danas više nego dostupno, a izbor višestruk. Ovo može da vas navede na mišljenje da je svaki izbor podjednako dobar, ili još gore, da vam nije ni potrebno. Ipak, možete da ostvarite veoma značajne koristi, a u tekstu se fokusiramo na neke od njih.

Ukoliko pak smatrate da je to za vas samo trošak, tu pravite najveću grešku u proceni. Kada stavite na papir šta sve možete da ostvarite, a to nije samo putanja vozila, videćete da funkcije koje su na listi donose brojne pogodnosti. Štaviše, ako uradite prostu kalkulaciju, videćete da na srednji i duži rok vi ostvarujete veoma dobru uštedu, a to otvara prostor da se i obim poslovanja vremenom uveća.

Osim što pomoću GPS uređaja možete da pratite kretanje vašeg vozila, i to u realnom vremenu, u isto vreme možete pristupiti i brojnim drugim informacijama vezanim za vozilo, bez obzira na to gde se vi u tom trenutku nalazite, ili koliko je vaše vozilo fizički udaljeno. Ovde spada i kontrola pristupa nad vozilom, identifikacija vozača, ponašanje vozača tokom vožnje… Pored toga, obezbeđujete potpunu sigurnost zaposlenih, vozila i tereta koji prevozite.

Industrije u kojima je GPS praćenje pokazalo najjači efekat

Očigledno je da sa ovakvim sistemom i uslugom svi mogu da ostvare korist. Ipak, prema analizama koje su do sada obavljene, postoje određene oblasti u kojima se efikasnost pokazala na delu u veoma kratkom roku. Ovo su neke od njih:

  • Špediteri robe u domaćem i međunarodnom saobraćaju
  • Izvođači građevinskih radova
  • Vodoinstalateri
  • HVAC inženjeri i serviseri
  • Dostava brze hrane
  • Kurirske službe i dostava
  • Auto servisi i taksi udruženja
  • Kablovski, internet i mobilni provajderi
  • Maloprodaja
Timocom transport

Usluga koja svima podjednako koristi

Pokazalo se u praksi da najviše koristi ostvaruju upravo oni koji se mogu svrstati u kategoriju malih biznisa. Upravo zato se neke od tih grana nalaze i visoko kotirane na listi. To dalje govori da obim posla uopšte nije presudan faktor, niti to da li je vaša flota dovoljno velika. GPS praćenje podjednako efikasno deluje, a povratne informacije koje dobijete prijatno mogu da iznenade, jer su tu pored uvida u kretanje izveštaji, analitika, kontrola nad vozilima i dr.

Osim što je efikasno rešenje za mali biznis, GPS praćenje može da bude odlično rešenje i za velike poslovne sisteme, ali i za delatnosti poljoprivrede i šumarstva. Takođe, vrlo funkcionalno rešenje može da bude i za ekipe hitne pomoći, državne organe naročito na lokalnom nivou, kao i njihove radne jedinice ili organizacije.

Uz dobar izbor rešenja i niske mesečne troškove možete da ostvarite uštede koje niste ni očekivali, a uz njih da značajno unapredite efikasnost i produktivnost kada je posao u pitanju. GPS praćenje značajnije uvećava vašu stranu prihoda u odnosu na stranu rashoda.

Naši Klijenti

1000+ koristi naš GPS sistem

Ikea Beograd
PlanetBike
Bekament
Klachka
Starcom
NIS Transport
NBS
KIA Motors

Treba Vam naša ponuda?

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.