Građevina


Kako mašine u građevinarstvu rade u najnepovoljnijim uslovima, pronalaženje rešenja koje bi doprinelo smanjenju troškova i prevenciji kvarova i krađe je pravi izazov.

Građevinske mašine imaju svoje probleme, koji otežavaju efikasno kontrolisanje istih. Sa visokim nivoom prilagođavanja, Almaks GPS softver omogućava analize mašina koje rade u različitim klimatskim uslovima, različitim okruženjima i nivoima pristupačnosti.

gradjevinske mašine almaks

Garancija kvaliteta naše usluge ogleda se u dugogodišnjem iskustvu i dobroj reputaciji među kompanijama kod nas i u svetu. Naš softver će vam dati prednost u borbi sa konkurencijom na tržištu. Almaks GPS softver obaviće težak posao umesto vas i obezbediće vam neophodne podatke u lako razumljivom formatu.

Glavne funkcije GPS sistema za praćenje građevinskih mašina su sledeće:

  • Praćenje potrošnje goriva
  • Praćenje radnih sati motora
  • Kontrola pristupa mašinama
  • gradjevinarstvo almaks
  • Mape gradilišta i geozone
  • Notifikacije i izveštaji

Analitika pruža mogućnost svima koji upravljaju građevinskim mašinama ili vrše nadzor nad njima da imaju kompletan uvid u stanje i ispravnost vozila, u opterećenost određenih mašina, zahvaljujući čemu mogu lakše da planiraju održavanje i servis, što olakšava tekuće operacije. GPS sistem nadzora nad mašinama omogućava građevinskim firmama pun nadzor nad voznim parkom, gradilištem kao i kontrolu troškova.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.