Praćenje zaposlenih uz

Almaks tag

Pretvorite mobilni telefon u jedinicu za praćenje

Almaks Tag je aplikacija koja vaš smartphone uređaj pretvara u jedinicu za praćenje. Laka je za korišćenje i njenom instalacijom dobijate mogućnost pregleda trenutne lokacije i praćenja istorije kretanja kroz monitoring sistem (Almaks GPS). Preko Almaks Tag aplikacije možete imati uvid u tačnu lokaciju zaposlenog, brzinu njegovog kretanja, kao i rutu kojom se kreće… Dakle, ne samo da imate informaciju gde vam se zaposleni nalaze, već i kojim je putem išao na određenu lokaciju.

Za implementaciju monitoringa nad jedinicom, potreban je nalog u Almaks sistemu, smartphone sa ugrađenim GPS prijemnikom, i pristup internetu. Aplikacija podržava izbor modova iz već postojećeg seta ili kreiranje novog u zavisnosti od specifičnosti potrebe. Veliki broj opcija vam omogućava da primate precizne podatke, a da pritom umanjite potrošnju saobraćaja i potrošnju baterije. Sistem omogućava slanje fotografija, lokacija i SOS poruka. Pored toga, korisnik može kreirati dodatne statuse koje može proslediti istog trena.

Aplikacija Tag ima jednostavan korisnički interface, koji se može podešavati sa velikim brojem opcija koje Vam omogućavaju da primate precizne podatke. Na GPS sistemu podatke dobijate za određenu jedinicu koja se prati putem Taga, procenat baterije, slika sa tačnom lokacijom i vremenom kada je napravljena, rutu kretanja smart telefona, zadržavanja na određenom mestu itd.

Retroaktivno kroz izveštaj imate podatak o kretanju telefona, rutu kretanja na mapi sa pinovanim lokacijama na kojem su mestu slike nastale. Mapu možete geozonirati da bi u realnom vremenu ili kroz izveštaj imali podatak kada je određeni telefon izašao iz zone.

Funkcionalnosti

  • Izbor moda rada iz preset-a (Active/Standard/Lite) ili kreiranje novog (Custom)
  • Menadžment potrošnje baterije
  • Jednostavan i brz pristup slanja lokacije, fotografije, SOS poruka, komunikacija između zaposlenog i dispečera, skeniranje QR koda i korišćenje NFC čitača.
  • Čuvanje podataka kroz korišćenje smart moda radi efikasnijeg korišćenja baterije
  • Fleksibilna podešavanja za slanje podataka i delimična kontrola mobilnog uređaja
  • Korišćenje Google Fused interfejsa pri određivanju lokacije

Pošaljite nam upit

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.