ALMAKS GPS NA TIMOCOM PLATFORMI

Nedavno je portal Logistika i transport objavio da potreba za transportom u Evropi neprestano raste, i da količina tovara uveliko prevazilazi broj raspoloživih transportera robe. Slobodni tovarni kapaciteti se kontinuirano sve više smanjuju, kako pokazuje TimoCom barometer, najveće platforme za transport i špediciju u Evropi.

Šta je to TimoCom?
TimoCom se pojavio pre 18 godina na tržištu usluga transporta, najpre nenametljivo, da bi značaj platforme naglo dobio na značaju i popularnosti, baš kao što je i sam transport kao grana doživeo ekspanziju u poslednjoj deceniji. Od tada kompanija veoma uspešno posluje na evropskom tržištu, i sada već predstavlja lidera na području berzi tereta i utovarnog transporta. Medjutim, njihove ambicije ovde ne miruju!

Kao inovator u svom poslu, TimoCom je prepoznao prednosti IT tehnologija i zahteve tržišta, što je implementirao u svoju ponudu. Osim transporta postali su pružalac IT usluga firmama koje posluju u industriji transporta, što realizuju putem četiri delatnosti, od kojih je glavna berza transporta i utovar robe. Razvojem mobilnih aplikacija TimoCom je lansirao svoju aplikaciju po najvišim IT standardima – barometer, a u pripremi je i TimoCom to go, za korisnike kojima je potreban teret a nemaju vremena da traže ili prosto nemaju online pristup.
Timocom transport

Zašto TimoCom?
Do sada veliki broj potencijalnih korisnika još uvek se nije upoznao sa pogodnostima koje platforma donosi, i sa umrežavanjem koje omogućava. Čak i većina postojećih korisnika TimoComa poznaje tek deo funkcija koje platform pruža, tako da ni izbliza ne koriste njen puni potencijal. Da bi izvulki maksimum za sebe, TimoCom je pokrenuo poseban alat, Update Tool, poseban blog na platform koji pruža pomoć i sve neophodne informacije.

Najčešće upite predstavljaju zahtevi klijenata za poboljšanjem korisničke podrške, ili pak preciznijeg filtriranja kada je njihova pretraga u pitanju. U slučaju da se radi o sužavanju ciljne pretrage korisnici mogu recimo da precizne opišu svoje tovare, navedu sve lokacije za utovar i istovar, i ostalo. Time značajno štede na troškovima i na vremenu, jer zanju koja je najidealnija ponuda za njih. Najnovije poboljšanje usluge vezano je za pretragu tovara za odredjeni datum ili vremenski period. Klijenti TimoComa sada imaju tu mogućnost da jednim upitom na platformi isplaniraju čitavu sedmicu.

Najznačajnije prednosti TimoCom platforme su ušteda klijentima na troškovima putovanja, povećavanje opsega kada je u pitanju tržište i kada su u pitanju poslovne ponude, specijalne usluge za kurirske i ekspresne dostave i druge beneficije.
GPS trucking

Almaks i TimoCom
Almaks GPS korisnici imaju tu pogodnost da u punoj meri koriste platformu TimoComa, budući da je Almaks integrisan u TimoComov sistem kao aplikacija za praćenje. Kao postojeći ili novi korisnik Almaks GPS osim već ponudjenih opcija možete takodje da uštedite i na vremenu, osim na resursima, i da pronadjete idealan teret ili ponudu posla za vas. Odlična saradnja omogućila je istu takvu uslugu, koja će vremenom biti unapredjivana, na opšte zadovoljstvo naših korisnika.

Naši Klijenti

1000+ koristi naš GPS sistem

Ikea Beograd
PlanetBike
Bekament
Klachka
Starcom
NIS Transport
NBS
KIA Motors

Treba Vam naša ponuda?

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, budite obavešteni o promocijama i akcijama.